Velkommen til Ellenciago, hvor vi tilbyder hår I salonkvalitet uden at du behøver at bruge tid eller smadre månedens budget. Ellenciago blev skabt for at gøre det muligt for kvinder som dig, at bringe dit sassy men sofistikerede alter ego frem I lyset, som måske bare er dit bedste jeg. Måske ønsker du langt hår en dag eller en kort chic page frisure en anden. Pointen er, at tænker du på dit hår som fashion bliver der pludselig plads til kreativitet, vi har set det hos Kardashian søstrene, og hvor er det dog vildt så meget man kan med en hairdrope aka. hår garderobe. Så spørgsmålet er, hvad holder dig tilbage? Hos Ellenciago finder du en unik kvalitet af vegansk og cruelty free cashmere hår. Luksus hår og volumen i form af clip in extensions, clip-in hestehaler og parykker inspireret af tidens trends.

Med kærlighed for og til detaljen, er Ellenciago til for at gøre det nemt for kvinden, der elsker lidt glam I hverdagen og kan lide at lege med sit look. Kvinden der gerne vil have en hurtig og lækker upgrade i en travl hverdag. 

”vores motto er Easy, Effortless and Affordable.

Easy - Det tager minutter at tage på, og sekunder at tage af.

Effortless – Den nemmeste gør det selv løsning. Selv for den mest uerfarne.

Affordable – Prisen taler for sig selv, alle kan være med.

Jeg ville skabe et brand, der gør lækkert hår, opnåligt for alle kvinder. Noget der kan tages på, direkte ud af emballagen og give dig et lækkert og luksuriøst look.

 

Jeg ved at en god hårdag kan få dig til at føle dig top lækker, smuk og booste din selvtillid. Det er lige det, jeg håber at inspirere til, nemlig at få dit alter ego frem, der måske bare er dit bedste jeg. Det handler ikke kun om hår, det er mere end bare et look, det er et mindset og en livsstil at være en #Ciagobabe og vi glæder os til at du joiner klubben.